Home » Vereniging » Wat en waar

BSG speelt in het Denksportcentrum Bussum (DCB) aan de Nieuwe Englaan 6 in Bussum.
Het tel. nr van het DCB is: 035 – 693 6471

Senioren
De senioren spelen op maandagavond vanaf 19.45 uur. In de interne competitie  wordt er per avond een indeling gemaakt aan de hand van het programma Sevilla. De bedenktijd is 1.50 uur + 10 seconden per zet per persoon. Gemiddeld zijn er ongeveer 45 mensen aanwezig op de maandagavond. Iedere geïnteresseerde nodigen wij van harte uit om enkele keren mee te doen.

Jeugd
De groeiende jeugdafdeling heeft haar clubavond op vrijdag van 18.45 tot 20.00 uur. De clubavonden zijn een combinatie van spelen en training. En is bekroond tot SGS jeugdclub van het jaar 2010. De jeugdafdeling is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Snelschaken
Naast de interne competitie zijn er kampioenschappen 5-minuten en 10-minuten snelschaak, En een 20-minuten rapidkampioenschap.

Zomercompetitie: open en gratis
Vanaf half juni tot begin september is er elke maandagavond de gratis en open zomercompetitie waarin iedere schaker aan mee kan doen, ook niet-BSGleden. Er geen verplichting om alle avonden te komen. Zomerschakers doen mee met lange partijen of met het snelschaaktoernooi dat elke maandagavond weer wordt ingedeeld.

Exter competitie spelen kan ook, van de laagste klasse (in het district SGS) tot en met de hoogste klasse, de Meesterklasse van de KNSB

Als je contact op wil nemen met de club, dan kan je hier onze contactgegevens vinden.

Comments & Responses

Geef een reactie