Category Archives: bestuursmededeling

Evaluatie van de nieuwe opzet van de interne competitie


Vorig seizoen is de opzet van de interne competitie ingrijpend veranderd. De nieuwe competitie-opzet heeft voor- en nadelen ten opzichte van de vorige opzet en er zijn altijd dingen die niet direct goed gaan. Daarom is hierover aan het eind van het seizoen een enquête gehouden. De resultaten hiervan zijn tijdens de ALV van 18 september jl. geëvalueerd. Hieronder vindt u de onderwerpen die gewijzigd zijn ten opzichte van het concept.

Tags: ,

Maandag 18 september: ALV


Aanstaande maandag (18 september) om 20:00 staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) op het programma. De agenda kan worden gedownload via deze link. Tot maandag!

Tags: ,

Louis Kok (1938-2015)


Op de ALV van 21 september gaf Leon de Kroes al aan dat het slecht ging met Louis. Twee dagen later overleed hij op 77-jarige leeftijd. Persoonlijk heb ik goede herinneringen aan Louis. Toen ik in 1980 in het bestuur kwam was Louis wedstrijdleider van BSG. Niet alleen was hij bekwaam op zijn gebied, maar ook was hij een rustige, meedenkende bestuurder, waar je altijd op kon bouwen, een echte teamspeler. Na vijf jaar wedstrijdleiderschap nam hij vijf jaar het […]

Nieuw! Bestuursmededelingen


Dit is een test om een bestuursmededeling te publiceren. Dit kunt u doen door een bericht toe te voegen en dan als categorie (in rechter menu onder publiceren) het vakje “bestuursmedeling” aan te kruisen. Veel succes ermee!