Monthly Archives: september 2016

BSG kent goede start van de competitie


De eerste wedstrijd van afgelopen zaterdag is hopelijk een voorbode van de rest van het seizoen. Caissa, de nummer drie op rating in de poule, werd redelijk makkelijk opzij gezet. Laatste keer dat we elkaar tegen kwamen was ruim 6 jaar geleden, toen waren de Amsterdammers nog te sterk.

Tags: , ,

BSG 2 begint nieuwe seizoen met winst


Vorig jaar verloren we thuis van UVS 2, maar dit jaar waren wij de winnaar. In café Groenewoud, aan de Groesbeekseweg te Nijmegen, versloegen we zaterdag 17 september het tweede team van Uit Vrienden Samengesteld met 5-3. Zij speelden met drie invallers, maar ook wij waren verzwakt door het ontbreken van Jesper en Coen. Een goede start van een nieuw jaar in de derde klasse van de KNSB competitie.

Tags: , ,

Nieuwe competitie van start


Morgen – 5 September 2016 – gaat de eerste periode van het nieuwe schaakseizoen bij BSG van start. Het concept wedstrijdreglement kunt u hier lezen, en wordt op de ALV van 26 September a.s. ter goedkeuring aangeboden. Er wordt dit seizoen in 2 groepen gespeeld en het seizoen bestaat uit 3 perioden van 10 ronden in een Zwitserse competitie. Per periode promoveren en degraderen er 4 spelers van groep 2 naar groep 1 en vice versa. De 20 spelers in […]