Monthly Archives: februari 2018

Vooraankondiging: BSG-rapidkampioenschap van 12 en 19 maart


Over twee weken wordt de eerste avond van het rapidkampioenschap gespeeld. Er worden in totaal negen ronden van 20 minuten p.p.p.p. gespeeld: op de eerste avond vier en op de tweede avond vijf rondes. Wees alsjeblieft tijdig aanwezig.

Tags: ,

BSG-lid


In het clubblad had Eddy Sibbing lange tijd een rubriek over zijn jaren bij BSG. Aan die rubriek kwam een eind toen Kontakt eind 2013 werd opgeheven, maar jaren na dato vond Eddy het een goed idee om de rubriek op de site te laten doorleven. Het onderstaande artikel is gebaseerd op het tweede artikel uit die reeks.

Tags: ,

Kampioenschap/ratingklassen


De wedstrijdreglementen waarin o.a. de interne competitie en de ratingklassen (-categorie├źn) beschreven worden, zijn bij een aantal mensen nog niet helemaal duidelijk. Hieronder een wat uitgebreidere uitleg hoe de berekening van de periodematchpunten tot stand komt.

Tags: ,

Het begin


In het clubblad had Eddy Sibbing lange tijd een rubriek over zijn jaren bij BSG. Aan die rubriek kwam een eind toen Kontakt eind 2013 werd opgeheven, maar jaren na dato vond Eddy het een goed idee om de rubriek op de site te laten doorleven. Het onderstaande artikel is gebaseerd op het eerste artikel uit die reeks.

Tags: ,