Monthly Archives: april 2018

Laatste externe partij voor BSG


Waarom stapte ik over naar Sopsweps? Lees het in deze aflevering!

Tags: ,

BSG wint ticket voor Europacup


Afgelopen zaterdag klom BSG 1 in de slotronde van de meesterklasse door een overwinning op En Passant van de vijfde naar de derde plek, een plek die recht geeft op het spelen in de Europacup. Johan Hut bericht hierover in de Gooi- en Eemlander.

Tags:

BSG mag Europa in


Op een dag dat het eigenlijk te mooi weer was om te gaan schaken, werd de gezamenlijke laatste ronde van de meesterklasse afgewerkt bij Kennemer Combinatie in Bloemendaal. In een zonovergoten mooie locatie met slechte herinneringen kon landskampioen LSG freewheelend zich veroorloven te verliezen van gastheer KC en kende de competitie onderin nog een verrassende ontknoping.

Tags: , ,

BSG 2 wint alle wedstrijden


De voorbereiding op onze wedstrijd tegen ASV 3 liep anders dan normaal. Ik maakte me niet zo druk om de opstelling, omdat wij al kampioen waren en de Arnhemmers zeker waren van handhaving in de derde klasse. Belangrijker was om ervoor te zorgen dat we een wedstrijdleider, een barman en de sleutel van het Denksportcentrum hadden. André Sueters ging namelijk met het eerste mee naar de centrale slotronde van de meesterklasse in Haarlem.

Tags: , ,