Monthly Archives: juni 2019

Foto’s Pinkstertoernooi 2019


Afgelopen maandag werd het door Petar Arnaudov gewonnen Pinkstertoernooi verspeeld. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Tags:

BSG maakt kennis met Petar Arnaudov


Gisteren werd het traditionele Pinkstertoernooi gewonnen door Petar Arnaudov. Wie is deze man? Johan Hut geeft in de terugblik op het toernooi in de Gooi- en Eemlander van vandaag een korte beschrijving van deze Bulgaarse grootmeester.

Tags:

Pinkstertoernooi 2019 gewonnen door Arnaudov


Petar Arnaudov is de winnaar geworden van het BSG Pinkstertoernooi 2019. Hij eindigde met 6 uit 7 boven Ewoud de Groote en Tim Grutter met 5 uit 7. Petar moest slechts remises afstaan tegen Hing Ting Lai (de andere favoriet met een rating van bijna 2500) en Tim Grutter. De BSG-speler Ewoud de Groote werd 2e door zijn overwinning op Tim Grutter. 4e werd Collin Stolwijk van Magnus Schagen met 4.5 uit 7. Samen met Hing Ting Lai en BSG-clubkampioen […]

Bussums schaakseizoen geslaagd in slotronde tegen En Passant


Zaterdag 11 mei werd alweer de laatste ronde van de KNSB-competitie gespeeld. Net als de vorige twee edities nam BSG het op tegen En Passant in het gemeentehuis van Bloemendaal. Voor beide teams stond er niet heel veel op het spel. BSG kon En Passant niet meer inhalen, maar dat betekende niet dat we de touwtjes lieten vieren.

Tags: , ,