Monthly Archives: september 2019

BSG begint seizoen goed


BSG is het nieuwe competitieseizoen goed begonnen met een overwinning op het sterke team van Kennemer Combinatie. In de Gooi- en Eemlander van maandag 30 september schrijft Johan Hut over deze hoopgevende seizoensstart.

Tags: , ,

Gelijkspel BSG 2 voelt als verlies…


Terug in de derde klasse KNSB -na een wat ongelukkige degradatie uit de tweede klasse- trad BSG 2 in de eerste speelronde van seizoen 2019-2020 thuis aan tegen PSV/DoDO 1. De Puttense schaakvereniging is geen onbekende voor ons want een paar seizoenen geleden werd al eens gelijk tegen ze gespeeld en de laatste keer slechts nipt gewonnen. Met het ratingsverschil in ons voordeel en het ontbreken van hun sterspeler Ewoud ’t Jong leek vooraf dat wij goede kans op een […]

Versterkt BSG op jacht naar eerste landstitel


Morgen (zaterdag 28 september) begint de KNSB-competitie weer. BSG 1 mag dan meteen vol aan de bak tegen Kennemer Combinatie, dat samen met LSG op voorhand favoriet voor de titel lijkt te zijn. BSG, dat zich deze zomer versterkt heeft, is ook een voorzichtige kanshebber. In de Gooi- en Eemlander van vandaag blikt Johan Hut vooruit op het aanstaande competitieseizoen, waarin BSG op jacht gaat naar de eerste landstitel in de clubhistorie.

Tags: , ,

Bussum Cultureel


Op zaterdag 7 september vond in het centrum van Bussum de Culturele Markt plaats, onderdeel van Bussum Cultureel 2019. BSG was vertegenwoordigd met een mooie stand op een prominente plek.

Tags: