Monthly Archives: januari 2020

Vrijeschool Michaël beste school van Gooise Meren


Op zondag 26 januari vond in twee bomvolle zalen van ons clubgebouw het jaarlijks schoolschaakkampioenschap van Gooise Meren plaats. BSG’ers die de dag tot een succes maakten, samen met schaakvader Martijn, waren Bert, Gijsbert en Sicco.

Tags: ,

Clubkampioenen gaan de jeugd trainen


Het komend halfjaar gaan de lessen van stap 5 gegeven worden door onze BSG-rapidkampioen Daniël Kuiper, snelschaakkampioen Eddy Sibbing en clubkampioen Henk van de Poel. Jeugdleider Sicco Reeskamp maakt het docentenkwartet compleet. In plaats van een halfuurtje wordt drie kwartier à een uur lesgegeven.

Tags:

Verslag Oliebollenschaak 30-12-2019


De gebruikelijke teamindeling (6 teams van 3 deze aflevering) was dit jaar niet op sterkte maar op geboortemaand… Er waren dus maximaal 10 matchpunten (MP) per team en 15 bordpunten (BP) te verdelen. Heel voorzichtige conclusie: Het lijkt erop dat hoe eerder in het jaar geboren hoe sterker de schakers. Februari (Tom de R. en Gijsbert) met hulp van April (Ewoud) waren dit jaar duidelijk de sterkste. Januari en Maart waren niet vertegenwoordigd. Volledige eindstand: Februari t/m April zonder Maart […]