Volgende training Robert Ris op 14 november


Anders dan eerder aangegeven zal de volgende training van Robert Ris op vrijdag 14 november zijn (niet 21 november), omdat op 21 november een externe wedstrijd van BSG 5 is. De volgende training gaat over ‘kwaliteitsoffer’. Afgelopen vrijdag hadden we een zinvolle avond over ‘creatief denken’. Robert schotelde ons een paar stevige puzzels voor, maar met vereende krachten wisten we ver te komen, en waar we¬†het niet wisten loodste Robert er ons deskundig door heen. ‘Niet meteen naar een zet kijken’, riep Robert iedere keer. ‘Eerst goed naar de stelling kijken. Hoe staan de stukken van wit en zwart. Zijn er zaken die opvallen. Gun je zelf 5-10 minuten de tijd om eerst eens goed te kijken voordat je een zet uitvoert!’ Kortom, als je er niet was, kom dan op vrijdag 14 november.

Tags: ,

Comments & Responses

Geef een reactie