Evenementen & Facebook BSG Bussum


Mocht het je ontgaan zijn. Er heeft een primeur plaatsgevonden met Café-Schaak bij Goesting op 17 juni jl.  Dat is goed bevallen zodat er elke 1e woensdagavond van de maand geschaakt kan worden. Er zijn maximaal 10 spelers mogelijk dus meld je aan als je mee wil doen (en we schuiven natuurlijk op als publiek mee wil doen). Er is zelfs een apart tabblad aangemaakt op deze site.

Verder is al bekend dat we op 6 september meedoen op een van de bekende Vestingzondagen van Naarden Vesting met het thema “Naarden Speelt” waarbij verenigingen uit Naarden-Bussum leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. Zo denken we o.a. aan een simultaan door een topper voor leden en publiek en nog meer activiteiten……   Reserveer de datum !

Blijft van alle activiteiten en op de hoogte door de BSG Bussum op facebook “leuk” te vinden en deel de relevante onderwerpen met je (schaak)vrienden!

hh

Comments & Responses

Geef een reactie