Jesper de Groote, Rami Koch en Kees Verhaar winnaars 2e periode


Deze spelers plaatsen zich daarmee automatisch voor de play-offs. Jesper de Groote eindigde als 2e achter Henk van der Poel, de winnaar van de 1e periode in de hoogste rating klasse (1800+) en ook deze periode ongenaakbaar met 11 winstpartijen en slechts 3 remises. Rami Koch (11e) eindigde achter Wim Vijvers, de winnaar van de 1e periode in rating klasse 1600-1800 en ook deze periode goed op dreef met een 8e plaats. Kees Verhaar was met een 20e plaats de sterkste speler in de rating klasse tot 1600 ELO. In deze rating klasse won Sicco Reeskamp de eerste periode.

De eindstand (na genereren van Keizer eindronde) van de interne competitie over 30 ronden (2 perioden) kunt u hier vinden. Door op de link te klikken wordt een PDF bestand geopend waarin u kunt zien wie zich geplaatst hebben voor de play-offs (periode winnaars en nummers 3 en 4 overall in de diverse rating-klassen, uitgaande van BRtg) en wie er volgend jaar in groep 1 starten (top 20).

Comments & Responses

Geef een reactie