Zomercompetitie in volle gang


Bij het snelschaak GrandPrix toernooi gaat Tom de Ruiter aan de leiding met 47.5 punt, op gepaste afstand gevolgd door Ruben Hilhorst met 34 punten. Tom bereikte deze score door tot nu toe 3 van de 7 avonden het snelschaaktoernooi te winnen (10 punten), en 3 x 2e te finishen (9 punten). De 5 beste scores geven het bovengenoemde resultaat. Ook de jeugd is bij het snelschaak een gevreesde tegenstander, getuige de 4e plaats van Daniel Kuijper met 29 punten, net achter de oude rot Bert Kieboom (29.5).
De tussenstand na ronde 7 op 25 Juli kunt u hier vinden.

Bij de langzame schakers gaat Burg de Man uit Eemnes aan de leiding met 3 winstpartijen en 2 remises, op de voet gevolgd dooor BSGér Rob van Swinderen, met 1 remise minder. Doordat je 4 x een bye kunt nemen hebben beide spelers 5 uit 7. Ze worden gevolgd door Guido Vijn en Klaas Siewertsen met 4.5 uit 7. Laatstgenoemde won afgelopen maandag met een onverwachte en fraaie mat-combinatie van Cees Jan den Haan. De actuele stand van deze Zwitserse competitie kunt u hier vinden.

Deelname aan de zomercompetitie staat open voor iedereen, en is bovendien gratis. U moet natuurlijk wel kunnen schaken. Aanvang elke maandag t/m 22 Augustus om 19h45 in het Denksport Centrum Bussum aan de Nieuwe Englaan.

Comments & Responses

Geef een reactie