Tom de Ruiter en Burg de Man winnaars zomercompetitie


Afgelopen maandag was de laatste speelavond van de BSG zomercompetitie. Deelnemers konden kiezen om deel te nemen aan snelschaak grandprix wedstrijden of een Zwitserse competitie over 11 ronden met reguliere speeltijd.

De grandprix competitie (beste 5 resultaten tellen) werd gewonnen door Tom de Ruiter met 48.5 punten, hij werd 5x (gedeeld) 1e, 4x keer 2e, en slechts een maal 3e. Hij werd op gepaste afstand gevolgd door Timon Brouwer met 38.5, Ruben Piel met 36 punten, Bert Kieboom en Daniel Kuijper met elk 35, en Ruben Hilhorst en Rob Disselhoff met elk 34 punten. In totaal waren er 31 deelnemers, die een of meerdere avonden meespeelden. De eindstand van het grandprix toernooi vindt u hier.

De Zwisterse competitie werd gewonnen door Burg de Man uit Eemnes (8 pnt) , gevolgd door Rob van Swinderen uit Bussum (7.5 pnt). Beiden bleven ongeslagen, maar Burg de Man speelde een partij meer. Op een gedeelde 3e plaats met 5.5 pnt eindigden Guido Vijn (BSG) en Dolf Houtman (Muiderberg). In totaal deden er 23 spelers mee. De eindstand kunt u hier vinden.

Comments & Responses

Geef een reactie