BSG 5 haalt een verwacht verlies in Bunschoten.


Vrijdag 20 januari was er de uitwedstrijd tegen En Passant 4.

Het doel was te proberen een gelijk spel weg te slepen, ten slotte moesten we het opnemen tegen een team dat feitelijk En Passant 3 is. We kwamen helaas niet verder dan 2,5 bordpunt. De eer werd gered doot Tom Berkelmans die op bord 2 redelijk snel zijn overwinning binnenhaalde. Tevens op bord 3 was er een verdienstelijke remise van Andre Sueters. Ook op de borden 7 en 8 kon er nog halve punten worden gescoord door Frits van Gelder en Richard Lindemann, De overige partijen gingen verloren. Ondanks dit verlies blijven we op plaats 3 in de ranglijst staan. Een mooie positie die we de komende wedstrijden met man en macht zullen verdedigen!

En Passant  4   – BSG  5     5,5  –  2,5

Comments & Responses

Geef een reactie