Robin van Kampen tegen BSG: 20-1


Gisteren (19 juni) gaf Robin van Kampen op de club een simultaan voor de leden van BSG. De grootmeester behaalde, zoals verwacht, een monsterscore met negentien overwinningen en twee remises.

Robin is klaar voor de start.

Voor de simultaan hadden 21 spelers zich opgegeven. Dit waren, in willekeurige volgorde, de volgende namen: Bert Balke, Rein Brouwer, Timon Brouwer, Rob Disselhoff, Cees Jan den Haan, Pieter Heijboer, Jan van Katwijk, Bert Kieboom, Rami Koch, Johan Kroon, Daniël Kuijper, Richard Langbroek, Burg de Man, Sicco Reeskamp, Theo Slisser, Martin Jan Spiering, André Sueters, Rob van Swinderen, Guido Vijn, Florian Wagener en Rik Weidema.

Dat het spelen tegen een grootmeester heel wat anders is dan een potje in de interne, was te verwachten. Toch duurde de simultaan tot na twaalven en hadden enkele spelers goede kansen. Robin wist de gevaren echter goed te bezweren. Hij hoefde uiteindelijk slechts twee remises af te staan aan Florian Wagener en Bert Balke. Laatstgenoemde had zelfs winstkansen maar wist die helaas niet te benutten. Zo haalde Robin een prima resultaat van ruim 95%.

Tags: ,

Comments & Responses

Geef een reactie