Henk van der Poel clubkampioen


Het zal inmiddels geen verrassing meer zijn, maar Henk van der Poel is clubkampioen geworden. In de tweede ratinggroep (1600-1800) kwam Rami Koch als beste uit de bus en de derde ratinggroep (<1600) was een prooi voor Daniel Kuijper.

Doordat de play-offs met ingang van afgelopen seizoen zijn afgeschaft, werd het kampioenschap in de reguliere competitie beslist. De competitie bestond dit jaar uit drie perioden van tien ronden en de eindstand werd bepaald aan de hand van de klasseringen in die drie periodes. Met twee periodezeges en een tweede plaats werd Henk van der Poel overtuigend kampioen. Op gepaste afstand werd ondergetekende tweede, gevolgd door Theo Slisser. De volledige eindstand is direct te zien via deze link, of indirect via de stand in de interne competitie.

Tags: ,

Comments & Responses

Geef een reactie