Zomercompetitie nadert einde


Met nog twee speelavonden te gaan zit de zomercompetitie er bijna op. In het snelschaak grandprix toernooi gaat Ruben Piel aan de leiding met 42,5 grandprix punten, direct gevolgd door Tom de Ruiter met 42 punten. Beide behaalden 2 eerste plaatsen in de 8 snelschaak toernooitjes die tot op heden plaats vonden. Op de 3e plaats staat Rob Disselhoff met 37,5 punten.

In de Zwitserse competitie gaat Florian Wagener ongeslagen aan de leiding met 6,5 punt, gevolgd door een viertal spelers met 5 punten, te weten Fred Meyer, Burg de Man, Kees Beijen en Kees Verhaar. In deze competitie is de bedenktijd ca. 1,5 uur per persoon per partij en kan 4x een bye worden opgenomen. Met nog 2 ronden te gaan zal de strijd om de 2e plaats nog interessant worden.

De zomercompetitie duurt t/m maandag 28 augustus en deelname is gratis. Aanvang maandag om 19.45 in het Denksport Centrum Bussum.

Comments & Responses

Geef een reactie