Henk van der Poel domineert interne competitie


Hij was niet te stoppen dit jaar, eindigde in alle drie de periodes bovenaan en werd dus met overmacht kampioen: op Henk van der Poel stond afgelopen seizoen geen maat.

Twee van zijn twee en een halve verliespunt kreeg Henk in de eerste periode te slikken. Daarna hoefde hij in achttien partijen nog maar één halfje af te staan, wat zijn winstpercentage op 91 procent bracht. Op gepaste achterstand achter de enige titelhouder die in de interne meedeed kwamen Theo Slisser en Ruben Hilhorst als tweede en derde over de streep.

Vierde overall en winnaar van de groep met een rating tot 2000 werd Timon Brouwer, voor Ruben Piël en Tom de Ruiter die exact gelijk eindigden. Bert Kieboom won dit seizoen bijna honderd ratingpunten, wat betekent dat hij zijn winst in de groep tot 1800 volgend seizoen niet kan herhalen. Hij bleef Cees-Jan den Haan en Rob van Swinderen ruim voor.

De groep tot 1600 werd gewonnen door André Sueters, die de eerste twee periodes in de eerste groep meespeelde. Hij bleef Mark Pieterse, die in de twee keer winnaar werd in de tweede groep, en Richard Lindemann voor.

De volledige uitslagen zijn hieronder terug te vinden:
Download eindstand interne competitie 2017-2018

Tags: ,

Comments & Responses

Geef een reactie