De zomercompetitie is in volle gang


De Zomercompetitie is in volle gang…

Met zoals altijd veel deelnemers elke ronde. Elke keer minstens 12. Soms wel 16.

Onze oude meester Tom de Ruiter gaat aan kop. Zoals gebruikelijk eigenlijk. Die verliest ook wel eens een partijtje. Ik speel als een krant zegt ie dan. Vervolgens wint ie er 5 achter elkaar. Pieterse uit vind ie lastig. Hij heeft meestal wit. Ons kersverse lid Arensman doet het geweldig met zijn 2e plaats. Welkom Joan! 

Onze jonge honden Berkelmans en Kuijper doen het ook goed. Berkelmans was al 2x al die oude kerels te slim af. Onze voorzitter Disselhoff (3e in de stand) vindt dit (stiekem) veruit het leukste onderdeel van het jaar. Die zie ik genieten van zijn 1. Pc3.

De iets oudere jeugd van BSG. Ik noem een Pieterse (54) die zijn rol als wedstrijdleider heel serieus neemt staat 5e. Best hoog. Voor een speler van BSG 5.

Vanuit het niets steekt hier in Amsterdam ineens een keine storm op. Nacht van vrijdag op zaterdag. Nog wel steeds op de buienradar gekeken. Mijn bui staat er niet op. Alles vliegt door de kamer. Einde hittegolf juli 2018. Wat heerlijk!

Balke (6e) en Weidema (7e) volgen in de inmiddels vollédig bijgewerkte tussenstand inclusief afwezigheden. Mede met hulp van Bert.

De langzame ZC (partijen met een normaal speeltempo) lijkt een prooi te worden voor Rob van Swinderen. Met 5 uit 6. Gevolgd door Guido Vijn met 4.5 en Florian Wagener met 4 punten.

Einde verslag Mark.

Oja kijk even naar de laatste stand van R6 hier kan men nu ook zien wie er allemaal meegedaan hebben, met of zonder punten !

Comments & Responses

Geef een reactie