Rapid 2019


Rapid toernooi van 20 min pppp gespeeld op 4 en 11 maart 2019.

Wederom is er niet één winnaar dit jaar maar twee dit zijn Daniël Kuijper en Coen vd Heijden beide gelijk geëindigd met 8 uit 9, formidabel! Er wordt op een aparte avond in het DCB (voorlopig gepland op 17 april a.s.) een barrage gespeeld om de uiteindelijke zege . Op de derde plaats is Henk vd Poel geëindigd met 7.5 uit 9, ook heel goed.
Vervolgens zijn er wel acht spelers die met 5.5 uit 9 gelijk eindigden, zie voor specificatie de ranglijst onder competitie, hieronder bevind zich ook Eddy Sibbing de winnaar van voorgaande jaren.

Dit jaar was er een prima opkomst met wel 38 spelers op de eerste avond, op de tweede avond iets minder maar dat werd gecompenseerd door spelers die er de eerste avond niet waren, we eindigden dan ook met een groep van 42 spelers in de eindranglijst. Jammer was wel dat een aantal sterke spelers de tweede avond niet aanwezig waren, dit had eea nog spannender kunnen maken.

Comments & Responses

Geef een reactie