Richard Lindemann (71) overleden


Op 13 maart is Richard Lindemann thuis op 71-jarige leeftijd overleden na een hartstilstand. Namens BSG heb ik mevrouw Lindemann gecondoleerd met dit grote verlies. Richard is jarenlang een trouw barhoofd geweest en BSG heeft veel aan hem te danken. Zijn situatie leek juist te stabiliseren mede door thuisdialyse. Toch was hij vaak nog snel moe en had hij niet meer de kracht naar de clubavond te komen. Wij zullen Richard missen.

Daar wij geen enkel bericht hierover hebben ontvangen en dit feit pas vandaag via Hans Knop bekend werd, heb ik direct mevrouw Lindemann gebeld en gevraagd waar de circulaire naartoe was gestuurd. Zij wist dit niet, daar de kinderen dit verzorgd hadden. Op de club is tot op de dag van vandaag niets binnengekomen en ook bij de secretaris niet. Het feit was ook niet bij een van de leden bekend.

Rob Disselhoff

Comments & Responses

Geef een reactie