Gambieten. Of het niks kost!


Robert Ris
Op vrijdag 25 april is er weer een training van IM Robert Ris. De laatste van dit seizoen. Het thema is dit keer opnieuw ‘openingen’, maar dan een speciaal soort: gambieten. ‘Gambiet’ schijnt afgeleid te zijn van een Italiaans woord dat ‘struikelen’ betekent. Maar wie een gambietkuil voor een ander graaft valt er zelf ook wel eens in, zo leert de praktijk. Wil jij weten waar toch die pion blijft die je met de beste bedoeling geofferd had? Of ben jij een rustige positionele speler die ook wel eens wil weten hoe het is om te balanceren op de rand van de afgrond? Kom dan naar het Denksportcentrum op vrijdag 25 april voor een avond waar, zoals altijd, veel geleerd en gelachen wordt! We beginnen om 20.00 uur en de kosten zijn 5 euro.

Tags: ,

Comments & Responses

Geef een reactie