Henk van der Poel winnaar Rapid toernooi 2020


De opkomst met 31 personen was minder dan vorig jaar, maar nagenoeg alle “experts” waren aanwezig. Deze keer kwam er 1 winnaar (met 7 uit 9) naar voren t.w. Henk van der Poel, PROFICIAT !!! hij bleef een half puntje voor op twee volgers Timon Brouwer en Coen van der Heyden (beide 6.5 uit 9).
De volgende vier personen (met 6 uit 9) waren Eddy Sibbing, Tom Berkelmans, Ruben Hilhorst en John Markus. Al met al een spannende eindfase, voor de volledige rangschikking zie verderop in de site.
Er was een forse stapel boeken ter beschikking gesteld door een “uitgelezen” schaker, die veel van Bouwmeester/Kieboom style hield, op eindrangschikking mocht er, als een soort prijs, uit gekozen worden, dit nadat de top 3 prijzen uitgereikt waren.

Bert Arp

Comments & Responses

Geef een reactie