Stilleggen schaakactiviteiten BSG t/m 6 april a.s.


Geachte leden,

Het bestuur heeft zich beraden over de kabinetsmaatregelen tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus en wat deze maatregelen voor BSG betekenen. Daarnaast werden wij geconfronteerd met het voornemen van het Denksportcentrum om het pand voor de komende drie weken te sluiten. (De bridgebond staakt alle activiteiten.)

Wij menen dat wij moeten handelen in de geest van beide ontwikkelingen en de gezondheid van onze oudere én jongere leden voorop moeten stellen, zeker nu de eerste Corona-gevallen in Naarden en Bussum zijn geconstateerd. Wij hebben dan ook besloten om alle onderlinge schaakactiviteiten van BSG stil te leggen t/m 6 april a.s. Dit betekent dat er de komende weken geen onderlinge partijen worden gespeeld noch trainingen worden gegeven op de maandagavond, woensdagochtend en vrijdagavond (jeugd).

Ook de externe wedstrijden (in SGS- en KNSB-verband) in de maand maart zijn tot nader bericht uitgesteld.

Beste schakers, het is helaas niet anders en wij hadden deze beslissing liever niet genomen. Maar wij weten dat het schaken altijd weer verder gaat en dat na iedere winter het voorjaar volgt!

Tot snel weer,

namens het bestuur,
Gijsbert Bulk

Comments & Responses

Geef een reactie