Henk van der Poel de onbetwiste Clubkampioen


Henk van der Poel is in zowel de reguliere interne competitie als de zomercompetitie bovenaan geƫindigd. Met 0 verliespartijen en vele overwinningen liet Henk in beide competities zijn suprematie over de anderen zien.
In de interne competitie was het verschil in punten met de achtervolgers groot. Spannend werd het eigenlijk alleen voor de plaatsen 2 en 3. De BSG-legendes Theo Slisser en Tom de Ruiter behaalden zilver en brons waarbij Theo net wat punten meer verzamelde dan Tom.
In de zomercompetitie was het overwicht van Henk ten opzichte van de rest zo mogelijk nog groter. Misschien niet eens zozeer in punten als wel in de onderlinge partijen tegen zijn concurrenten. Alleen Joan Arensman en het nieuwe clublid Mark Grondsma wisten van Henk een half punt af te snoepen.
Heugelijk feit is dat ondanks corona we het afgelopen seizoen enkele nieuwe clubleden hebben mogen verwelkomen: Guido Kool, Erik Lotgering, Harold van der Laan, Joris Smeets, Ashley Krishnasing, Mark Grondsma, Beau Koops, en Mike Makkinje.
Van harte welkom bij BSG !
Timon Brouwer

Comments & Responses

Geef een reactie