“Good Old” Tom de Ruiter BSG Rapid kampioen 2022


Na een jaar overgeslagen te hebben kon er weer een Rapid toernooi gespeeld worden.

De eerste 4 ronden werden op de 23ste mei gespeeld, de opkomst was niet geweldig, slecht 15 “experts” melden zich. Henk vd Poel had zijn avond en eindigde hier met een score van 4 uit 4 bovenaan de ranglijst.

De 2e avond op de 30ste mei waren er maar 12 spelers beschikbaar! Blijkbaar is men schaakmoe?

Daar Henk zich afgemeld had en ook Ruben Piël afwezig was (zijnde de BSG snelschaak kampioen van dit jaar) was het Tom de Ruiter (proficiat!) die bovenaan eindigde met een score van 7 punten uit 9 gevolgd door Ruben Hilhorst en Bert Kieboom beide met 5.5 punten uit 9 (in de onderlinge partij had Ruben Bert verslagen).

De lantaarndrager werd deze avond Harold vd Laan, geen wijnfles voor hem maar een zak met spekkies die alras uitgedeeld werden aan de liefhebbers.

Bert Arp

Comments & Responses

Geef een antwoord