Eddy Sibbing wederom BSG snelschaak kampioen


Voor de 16e keerĀ in zijn carriere sleepte Eddy deze titel weer binnen in een sterk deelnemersveld. De 1e keer was in 1991-92 en sindsdien heeft hij deze titel slechts 7 keer gemist.
Dit seizoen won hij op 11 November het 5 min. snelschaak kampioenschap en afgelopen maandag wist hij het 10 minuten kampioenschap op zijn naam te schrijven.
De voorronden mocht hij overslaan, en als regerend kampioen en gedoodverfde winnaar won hij met overmacht de 10-kamp met een score van 8.5 uit 9. Enkel Tom de Ruiter wist hem een remise af te dwingen en werd uiteindelijk 3e (6.5 uit 9). De tweede plaats was voor Theo Slisser (7 uit 9). De nummer 4, Chris Kooijman, had wel het genoegen om de nummers 2 en 3 te verslaan maar liet teveel steken vallen en eindigde met 5 uit 9. De resultaten van de snelschaak kampioenschappen kunt u hier terugvinden.

Comments & Responses

Geef een reactie