Jeugdschaaktoernooi leden BSG en Huizen


14022687896_1cc3704a85_mAanstaande zaterdag, 14 juni, organiseert het jeugdbestuur van Bussums Schaak Genootschap in samenwerking met schaakvereniging Huizen een jeugdtoernooi voor alle leden. Het wordt een gezellig toernooi met een speeltempo van 10 minuten per persoon per partij. Tussen 10:00 en 10:30 kan je bij de wedstrijdleider laten weten dat je aanwezig bent, daarna begint het toernooi. Tussendoor is er ook nog een lunchpauze. De prijsuitreiking volgt om 15:00.
Eten en drinken
Tijdens het evenement is er gratis limonade en wat te snoepen. Er is ook een gratis lunch voor de deelnemers waarbij bolletjes met ham, kaas en Nutella te krijgen zullen zijn.
Kosten
Het toernooi is geheel gratis voor leden van BSG en schaakvereniging Huizen.
Inschrijving
Ondanks dat het toernooi gratis is, wordt het wel gewaardeerd als het jeugdbestuur van te voren op de hoogte is van een deelname, omdat het indelen dan sneller kan plaatsvinden. Mocht je toch willen deelnemen en je niet hebben aangemeld, geen probleem! Kom dan wel een beetje op tijd, anders loop je het risico niet mee te kunnen doen.
Locatie
Denksportcentrum Bussum
Nieuwe Englaan 6
1404 EC Bussum
Contact
Voor eventuele verdere vragen of het insturen van een aanmelding kan je mailen naar jeugdbestuur@bsg-bussum.nl.

Tags: , , , ,

Comments & Responses

Geef een reactie