Home » Jeugdschaken » Informatie/aanmelden

Onze jeugdafdeling speelt op vrijdagavond van 18.50 (lessen starten 19.00) tot 20.00 uur in het Denksportcentrum Bussum en tot 20.10 uur voor de gevorderde schakers.
Kinderen die 7 jaar en ouder zijn en lid willen worden van onze jeugdafdeling komen gewoon op met een ouder voor proef kijken op een vrijdagavond naar het Denksportcentrum Bussum. Of de ouders melden zich bij Gijsbert Bulk of één van de andere jeugdleiders.

Er zijn circa 40 kinderen lid die spelen op verschillende niveaus. De sfeer is meer dan prima. Een aantal oudere jeugdleden en ouders (stap1) geeft de trainingen, en zijn daarvoor gediplomeerd. Er is een actieve participatie van de ouders.  Kortom, in een uur vordert uw kind gestaag in deze concentratiesport in een geborgen sfeer.

De schaaklessen zijn van 19:00 tot 19:30 uur en worden gegeven volgens de zogenaamde Stappenmethode. Om 19.30 start de interne jeugdcompetitie. Die is gesplitst in twee groepen van verschillende sterkte. De gevorderde groep speelt met klok, de jongere groep zonder klok.

Contributie: €95,- per jaar (inclusief notatieboekje). Voor minder dan een half seizoen €45

Aanmelden en informatie: jeugdschaken@bsg-bussum.nl

Adres: Denksportcentrum Bussum
Nieuwe Englaan 6
1404 EC Bussum
tel. 035-6936471

 

Comments & Responses

Geef een reactie