Routebeschrijving

Locatie en contactgegevens:
Denksportcentrum Bussum
Nieuwe Englaan 6
1404 EC Bussum
035-6936471

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openbaar vervoer:
Station Naarden-Bussum is op 600 meter afstand gelegen. Vanaf het Station Naarden-Bussum zijn rechtstreekse treinverbindingen naar Amsterdam CS, Leiden CS, Schiphol, Utrecht CS en Amersfoort. Vanaf de aankomstperrons 2 en 3 is het handigst om de zuidingang (richting Amersfoort) met het tunneltje naar links te nemen, en het kruispunt over te steken. De eerste straat links is de Nieuwe Englaan. Aan het eind van deze laan is het Denksportcentrum.

Met de auto:
Bussum ligt aan de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort. Het makkelijkste is om (komende uit de richting Amsterdam) afrit 7 te nemen. Aan het eind van de afrit naar links rijden en de Huizerweg volgen. Bij de derde rotonde (pas op, het viaduct is al nummer 1!), bij de ING bank, rechtsaf de Landstraat in en na de bocht met de poffertjeskraam, rechtsaf het parkeerterrein van het gemeentehuis oprijden (let op alleen ’s avonds vrij parkeren, behalve vrijdagavond). De laan die uitkomt op de nieuwbouw is de Nieuwe Englaan met op nummer 6 het Denksportcentrum.

Wanneer u uit de richting Amersfoort komt volgt u aan het einde van afrit 7 linksaf naar Bussum, de rest van de route is als hierboven beschreven.


BSG Bussum weergeven op een grotere kaart